<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=309609029588200&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blog

Håber du finder nyttig information i vores artikler.
Deltag gerne i kommentar sporet.

Modtag vores nyhedsbrev

Subscribe to Email Updates

Udvalgt indlæg

Nyeste blog

Hvad koster en elektronisk GPS kørebog?

spørgsmålstegn-min

Der er mange, der er på udkig efter en elektronisk kørebog, og der opstår naturligvis spørgsmål, når man er ved at undersøge markedet; Hvad koster sådan én, hvordan kommer jeg i gang, og kan jeg prøve den før, jeg køber? Det er en rigtig god ide at kigge sig for inden, man køber, men det kan bare være en jungle!

Hvad koster en elektronisk GPS kørebog

Men hvad koster den så? Ja, vi har forskellige pakker til forskellige behov, men den mest populære er en Professionel Kørebog til 89,- ex moms per måned. Der er ingen opstartsomkostninger, og kun 1 måneds opsigelse på vores produkter.

Læs SKATs krav til en kørebog her

Der er selvfølgelig mange flere spørgsmål, der opstår lige i starten. Nogle af dem er bl.a.:

Kan jeg prøve den inden jeg køber?

Ja. Vi har pt 30 dages prøvetid, hvor du kan prøve den og først betale, hvis du vælger at fortsætte.  Vi har et supergodt produkt, funktionalitet og brugervenlighed er i top, så vi er sikrer på, du vil være glad for hjælpen til at lave dit kørselsregnskab.

En af vores kunder udtaler: ”Folk der siger det ikke er nemt, de har fan’me ikke forstået konceptet" – Vi håber du vil have samme oplevelse 😊

Hvad gør jeg efter prøvetiden, hvordan betaler jeg?

Vores kørebog kører på abonnement, Det betyder, at når du bestiller din kørebog til prøvetiden, opretter du sig med din betalingskorts-info. Efter de 30 dage er gået, begynder systemet automatisk at opkræve abonnementet fra dig.

Kan man få en ny kørebog under samme cvr nummer?

Ja, det kan du. Hvis du bestiller flere enheder skal du bare bruge samme e-mail som den første bestilling, så bliver enheden registreret på samme konto og CVR.

Læs hvor nemt det er med en automatisk kørebog her

Har du flere spørgsmål?

Vi har sat os for, at vores kunder skal kunne finde svar på deres spørgsmål, når de har et. Vi producerer hjælpevideoer på vores YouTube kanal, og vi har samlet de mest stillede spørgsmål her i vores FAQ. Måske kan du finde svar på dine spørgsmål der. Ellers læs videre i vores blogs her, hvor der er masser af nyheder og tips og tricks eller kig dig omkring på hjemmesiden. Rigtig god fornøjelse og lad os høre fra dig, hvis der er noget vi kan hjælpe dig med i forbindelse med dit kørselsregnskab.

Læs også 10 gode grunde til Autolog kørebog

jannebeeken

Holder mig ajour med debatten i medierne, hos diverse tænketanke og i erhvervskredse. Tror på kontinuerlig uddannelse og indsamler konstant information for at spotte udviklingsmuligheder for marketingstrategier.

Dine kommentarer:

Fra Facebook