<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=309609029588200&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blog

Håber du finder nyttig information i vores artikler.
Deltag gerne i kommentar sporet.

Modtag vores nyhedsbrev

Subscribe to Email Updates

Udvalgt indlæg

Nyeste blog

Kim hentede sin stjålne trailer i Serbien

kims trailer.jpg

Ecofleets kunde Trailerudlejer Kim Rich fik én af sine trailere stjålet og kunne spore den helt til Serbien.  Men det var ikke ufarligt at hente den…

Hændelsen foregik tilbage i 2015, men er ikke desto mindre aktuel. Ecofleets hverdag er kunder, der ringer ind for at lokalisere stjålne værdier, og selvom der er udviklet nye kombinationer af tracking med tyverisikring er problemet med tyverier og faren ved at hente værdier igen det samme.

Kim tager sagen om den stjålne trailer i egen hånd

Berlingske beskrev hændelsen således:

Kim Rich ejer et trailerudlejningsfirma, og han finder sig ikke i tyveri.

Da en nyindkøbt trailer til 40.000 kroner ikke blev leveret tilbage, meldte han først tyveriet til politiet, som ikke kunne hjælpe ham, fordi traileren ikke længere befandt sig i Danmark - en GPS-sender monteret på den viste, at den var endt i Serbien.

Men traileren var ikke forsikret, og Kim Rich tog derfor sagen i egen hånd. Sammen med kæresten kørte han de i alt godt 4.000 kilometer frem og tilbage til det sydlige Serbien for at hente sin ejendom. Og han fandt den.

»Så ser jeg bare traileren stå der bag en dansk indregistreret bil inde bag et hegn. Jeg går simpelthen hen og hiver porten op og bakker ned,« fortæller han til tv2, som har illustreret selvhenter-aktionen grafisk.

»Jeg er ovre og hægte den af den anden bil, og lige da jeg hægter den af den anden bil, kan jeg godt høre, at der rumsterer lidt oppe fra huset af, og så begynder der bare at komme serbere rundt omkring fra. Og så kører vi ellers derudaf,« siger Kim Rich og fortæller, at han hørte et brag oppe fra huset, hvor de tililende serbere skød op i luften, mens han tog flugten med sin trailer hægtet bag på bilen.

Ikke desto mindre ville han gøre det samme igen - omend måske med lidt mere planlægning, lyder det.

Tjek at din tracking er forsikringsgodkendt

Ecofleet anbefaler varsomhed i situationer som Kims og IC isolerings jagt på biltyv gennem hele Nordsjælland. Og vi anbefaler altid, at man sikrer sig med forsikringsselskabet, så ens værdier er 100% forsikrede, hvis uheldet skulle være ude. Derfor er Ecofleets forsikringsgodkendte tracking den rigtige løsning for dig, der vil sikre dine værdier.

Læs mere om Ecofleets trackingløsninger her.

 

jannebeeken

Holder mig ajour med debatten i medierne, hos diverse tænketanke og i erhvervskredse. Tror på kontinuerlig uddannelse og indsamler konstant information for at spotte udviklingsmuligheder for marketingstrategier.

Dine kommentarer:

Fra Facebook