<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=309609029588200&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blog

Håber du finder nyttig information i vores artikler.
Deltag gerne i kommentar sporet.

Modtag vores nyhedsbrev

Subscribe to Email Updates

Udvalgt indlæg

Nyeste blog

GPS afslører biltyv på indbrudstogt

biltyv

Det biltyven aldrig skulle have gjort

En morgen bliver Ecofleet kundeservice ringet op af en kunde, der har fået stjålet sin bil. Det er ikke anderledes en så mange andre morgener hos Ecofleet, kundeservice er mere end vant til at håndtere sager vedrørende biltyveri. De kigger på data og leder selvfølgelig efter den sidst registrerede placering på kortet for at kunne fortælle kunden, hvor bilen befinder sig.

Biltyv på tour de Sommerhus

Ecofleets garvede kundeservicemedarbejder Peter tog sig af sagen og slog på rutinen enheden op og kunne se, at biltyven havde været godt omkring! Biltyven havde taget hele turen rundt i Nordsjælland i primært sommerhuskvarterer inden bilen blev efterladt på en tilfældig parkeringsplads. Det oplyser han selvfølgelig kunden. Desuden kunne man kan se, at bilen har holdt stille på forskellige adresser.

Politiet mistænker biltyven for indbrud

Kunden har en dialog med politiet om sagen – vores kunder ringer selvfølgelig oftest først til politiet, når deres biler bliver stjålet, og politiet finder sammenfald med en række anmeldelser af tyverier i netop det område biltyven har været i løbet af den pågældende nat.
Politiet efterforsker derfor sagen og beder Ecofleet om de detaljerede oplysninger om biltyvens rute. Der er rigtig nok begået indbrud på flere af de adresser anvist på ruten, og på én af stoppene finder politiet simpelthen tyvekosterne. Og ikke nok med det, de finder også frem til biltyven, som de sigter for samtlige indbrud på ruten. Men hvordan beviser man, at det er ham, når man har data fra en GPS?

Ecofleet i retten om biltyv

Ecofleets VP of Sales Robert Holm bliver indkaldt til at møde i retten i sagen om XXXX (Vi kan ikke oplyse navnet her). Det er alt han får at vide. Først i retten fortæller de ham, at det er sagen om biltyven på indbrudstogt. Robert Holm sidder selvsagt ikke i Kundeservice til dagligt, så han må med assistance fra Peter genskabe biltyvens rute og de adresser han har holdt stille ved. Der bliver stillet spørgsmål til nøjagtigheden af vores data, så de kan sikre bevisbyrden mod biltyven. Ecofleets data er altid utrolig præcise. Hvis der er en usikkerhed i data er det højst 10 meter, så man kan godt være sikker på, at biltyven har været der, hvor GPS’en anviser.

Biltyven blev selvsagt kendt skyldig i samtlige sager. Så stjæl aldrig en bil med en elektronisk kørebog fra Ecofleet!

IC Isolering fik også stjålet sin bil, læs historien her.

jannebeeken

Holder mig ajour med debatten i medierne, hos diverse tænketanke og i erhvervskredse. Tror på kontinuerlig uddannelse og indsamler konstant information for at spotte udviklingsmuligheder for marketingstrategier.

Dine kommentarer:

Fra Facebook