<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=309609029588200&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blog

Håber du finder nyttig information i vores artikler.
Deltag gerne i kommentar sporet.

Modtag vores nyhedsbrev

Subscribe to Email Updates

Udvalgt indlæg

Nyeste blog

Automatisk elektronisk kørebog – så nemt er det!

automatisk-elektronisk-kørebog-min.jpg

Elektronisk kørebog fra Ecofleeet generer kørebogen automatisk - uden du skal løfte en finger. Det er én ting mindre at bekymre sig om i en ofte travlt hverdag, og hvem vil ikke gøre livet nemmere for sig selv?

Ecofleets elektroniske kørebog leverer dagligt en nøjagtig rapport, der viser:

  • Hvor har bilen kørt
  • Hvornår kørslen har fundet sted
  • Hvor lang tid køreturen tog
  • Hvorfra og hvortil der er kørt

Se hvad SKAT kræver af din kørebog her.

På skærmen vises en oversigt i tekst og tal, som brugeren også kan hente på et kort med angivelse af ruter.

Hardwaren monteres i bilen på en måde, så der er forbindelse til satellitter. Boksen er gps-baseret og sender positioner hvert 10. sekund. Teknologien bliver sendt via gsm-nettet.

Du skal bare gøre sådan her:

  • Åbn pakken
  • Tag boksen ud
  • Sætter i stikket i bilen
  • Og kører!

Når du så vil se dine ruter (når du er hjemme igen – ikke mens du kører!) tænder du bare for PC’en eller telefonen og logger ind og ser dine ruter.

Så let er det!

Vores erfaring i Ecofleet levner slet ingen tvivl om, at den elektroniske kørebog er en stor lettelse – både for medarbejdere og virksomhedsejere. Man kan nemt glemme at føre dagens kilometer (især små-ærinder) ind i kørebogen, og bare efter en dag eller to er det svært at huske formålet med en køretur. Den elektroniske kørebog fra Ecofleet glemmer ikke. Den husker alt, og det gør det nemt for en medarbejder at levere et korrekt kørselsregnskab i firmaets biler til selvangivelsen.

Formålet er at lette hverdagen for alle, som bruger bil erhvervsmæssigt. Det gælder både brugere af firmabiler, som skal dokumentere al kørsel, og dem, som benytter egen bil mod befordringsgodtgørelse.

Ifølge Ecofleets cofounder Robert Holm, har virksomhedens medarbejdere 100 % pålidelig dokumentation for de kørte kilometer: ”Det er ikke alene godkendt af SKAT, SKAT kører selv med Ecofleet i deres biler! Ved at lade Ecofleet føre kørebogen elimineres faren for en skønsmæssig skatteligning. Den elektroniske kørebog fører kort sagt næsten sig selv, uden du skal røre en finger.

Køb din elektroniske kørebog her.

jannebeeken

Holder mig ajour med debatten i medierne, hos diverse tænketanke og i erhvervskredse. Tror på kontinuerlig uddannelse og indsamler konstant information for at spotte udviklingsmuligheder for marketingstrategier.

Dine kommentarer:

Fra Facebook