<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=309609029588200&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blog

Håber du finder nyttig information i vores artikler.
Deltag gerne i kommentar sporet.

Modtag vores nyhedsbrev

Subscribe to Email Updates

Udvalgt indlæg

Nyeste blog

100 software opdateringer

100 software-min.jpg

Hos Ecofleet arbejder vi konstant på at forbedre brugeroplevelsen, samt systemets funktioner, så det tilpasser markedets behov og kundens ønsker. Lige før sommerferien lavede vi en optælling, der viser, at vi i de seneste 17 måneder, har haft 100 softwareudgivelser!  

Top 7 softwareopdateringer 

Formålet er selvfølgelig at forbedre, opdatere og tilføj mere værdi til vores system med en hyppighed af 1,3 softwareudgivelser hver uge!  Ecofleets side kan du læse 7 opdateringer, der repræsenterer de mest markante ændringer og tilføjelser til vores system. 

Opdatering af Autolog kørebogen 

Autolog kørebogen er et af de mange produkter, man kan finde hos Ecofleet, og en af de store opdateringer var Autologs forvandling til det 'state of the art'-produkt, du bruger i dag! Vores gamle kunder udtrykker deres begejstring for det nye produkt: ”Jeg er ovenud begejstret for det nye system. Den præcision, alle ens ture bliver logget med er helt fantastisk; ikke et eneste ’udfald’ eller manglende kilometer, har der været siden jeg tog det i brug i februar, og ”Kortfunktionen er fantastisk!. 

Fordelen ved en hardwarebaseret kørebog 

Med Autologs elektroniske kørebog er du sikret at alle dine kørte kilometer registreres automatisk, og du behøver ikke bekymre dig om strøm eller kning på mobilen, som ellers er et problem med en app-løsning. Du har adgang til din Autolog kørebog døgnet rundt på din computer eller telefon.  

Nem kørebog med plug'n'drive 

Vi arbejder således konstant på forbedringer af eksisterende funktioner og måden de bliver brugt på for at sikre den bedste brugeroplevelse. Med Plug’n’Drive GPS-enhed (link) er du hurtig kørende uden forkromede installationsvejledninger og besvær. Den er nem både at installere og afmontere i din bil, man sætter den blot til OBD stikket. 

Ecofleets sidste 100 softwareopdateringer 

Vil du gerne læse om, hvad vi har haft fokus på med Ecofleets softwareudvikling i de sidste 17 måneder, kan du læse det her.

Hvis du vil prøve Autologs automatiske elektroniske kørebog gratis i 60 dage, kan du gøre det her.

 

jannebeeken

Holder mig ajour med debatten i medierne, hos diverse tænketanke og i erhvervskredse. Tror på kontinuerlig uddannelse og indsamler konstant information for at spotte udviklingsmuligheder for marketingstrategier.

Dine kommentarer:

Fra Facebook

Read more of what you like.